Jo viime vuonna ihastelin Taimitarhan joulukalenterisukkia, joita oli Instagram ja blogit täynnä joulukuussa. Silloin oli niin monta asiaa kesken, etten uskaltanut lähteä vielä joulukalenterisukkiakin neulomaan. Tänä vuonna oli kyllä oikeastaan vielä enemmän asioita kesken, mutta sukat halusin silti tehdä.
IMG_6842.jpg
Kun syyssukat tuli tehtyä vahingossa nuoremmalle tyttärelle sopiviksi, niin ajattelin tällä kertaa yrittää saada vanhemman tyttären jalkaan sopivat sukat aikaiseksi. Ohjeen mukaan olisi pitänyt olla 7 veljestä ja 3,5mm puikot. Mä tein Nallesta (valkoinen) ja Vuorelman Vedosta (punainen) 3,5mm puikoilla. Tuli 33 kokoiseen jalkaan ihan passelit.
IMG_6845.jpg
Vähän sovelsin. En tykkää valepalmikko-resorista, joten tein ihan perus joustinneuletta muutaman kerroksen resoriksi. Varresta uhkasi tulla liian pitkä, joten ennen nilkkaa jätin pari kuviota pois (tyttö ei halunnut polven päälle ulottuvia sukkia). Jalkaterän tein muistaakseni ihan ohjeen mukaan.
IMG_6848.jpg
Ihan joka päivä en aikataulussa pysynyt, mutta otin sitten kiinni ja lopulta tyttönen sai kuin saikin aattona jalkaansa vastahöyrytetyt sukat. Kovasti niistä tykkäsi (ja niin tykkään minäkin) ja kovassa käytössä ovat olleet siitä asti. Josko sitten seuraavalla kerralla tekisin itselleni...?
IMG_6899.jpg
Tyttöjen joulujalat.